top of page

RADIESSE FILLER

Dette er en kollagenstimulerende filler som har flere fantastiske egenskaper. Den gir volum og definisjon, men også en oppstrammende og hudforbedrende effekt. Den har vunnet flere priser, sist i 2018 fikk den “Best in office Treatment” i NewBeauty Magazine.

Behandlingsvarighet

Varighet
6 - 12 + mnd

Prislapp

Pris 
6500 ,-

FILLER LEPPER

Lepper kan forstørres og formen korrigeres med bruk av Hyaluronsyre. Årsakene til en leppebehandling er mange. Noen har små asymmetrier som plager dem, mens andre ønsker mer fukt og fylde. Behandlingen kan være bidragsytende til et ungt utseende i de som har mistet volum som følge av aldring, mens andre vil korrigere tørre, sprukne lepper om vinteren.

På RÛ jobber vi bare mot naturlige resultater som ikke forstyrrer munnens naturlige form. Du får bedøvelse før og under behandlingen, slik at man kjenner minst mulig.

Behandlingsvarighet

Varighet
3-6 mnd

Prislapp

Pris fra
3490 ,- 

NESEKORREKSJON

Nesekorrigering er en avansert filler behandling som på kort tid kan rette opp skjevhet eller gi nesetippen et løft. For mange er kirurgi et for drastisk steg å ta, og en fillerbehandling en bedre løsning. Under behandlingen brukes det både nål og kanyle. Vi bruker en filler som inneholder bedøvelse.
Denne behandlingen utføres kun av Dr. Rolah.

Behandlingsvarighet

Varighet
4 - 9 måneder

Prislapp

Pris 
4500 ,- 

FILLER KINN

Høye kinnben og volum i midtre del av ansiktet er forbundet med et friskt og vakkert utseende. Etterhvert som man eldes forflytter volum seg fra midtre del av ansiktet ned mot kjeven som kan gi et trett utrykk i form av dype nasolabielle folder og en ukonturert kjeve.

Under en kinn konturering planlegges injeksjonen nøye i henhold til hvor akkurat du trenger påfyll. Man kan bruke både Hyaluronsyre filler eller Radiesse® som også gir en hudoppstrammende effekt i de som har behov for det.'

Dr. Rolah holder kurs i filler behandlinger.

Behandlingsvarighet

Varighet
6 - 12 måneder

Prislapp

Pris 
4500 ,- 

TINNING / PANNE

Tinning og panne er to områder som også påvirkes av aldersprosessen i mindre eller større grad. Mister man volum her vil man se en innhuling i tinningsområdet og over brynsbenet. Effekten av dette er tunge øyenlokk og et eldre utseende enn man kanskje kunne ønske.

Under en rekonstruksjon av disse områdene brukes en hyaluronsyre filler i kombinasjon med en kanyle for å løfte og forme.

Denne behandlingen utføres kun av Dr. Rolah

Behandlingsvarighet

Varighet
6 - 12 måneder

Prislapp

Pris 
4500 ,- 

KJEVE / HAKE 

Kjeve og hake er områder man kanskje glemmer litt, men som likevel er viktige strukturer i ett ansikt. Når man eldes kan definisjonen mellom kjeve, hake og hals bli utydelig. Kjevekonturering er en populær behandling hos både kvinner og menn. Teknikk brukt og oppbygning vil variere fra person til person. Som regel brukes en kanyle for å unngå dype strukturer og redusere risiko for blåmerker.

Til kjeve anbefales Radiesse® som også har en kollagenstimulerende og hudoppstrammende effekt. I haken kan man også bruke Hyaluronsyre filler.

Behandlingsvarighet

Varighet
6 - 12 måneder

Prislapp

Pris fra
4990 ,- 

TEARTROUGH / MØRKE RINGER 

En av våre mest populære behandlinger. Mørke ringer under øynene er et av de tidligste aldringstegnene man kan se. I noen er det heller ikke forbundet med aldring, men arv.

Volumtap og tynn hud i dette området lager skygger som gjør at man ser mørk og trett ut. En hyaluronsyre filler korrigerer dette problemet ganske enkelt.

Dr. Rolah utfører denne behandlingen med en kanyle, slik at materialet plasseres korrekt, og med minimal risiko for blødning.

Dr. Rolah holder kurs i filler behandlinger.

Behandlingsvarighet

Varighet
6 - 12 måneder

Prislapp

Pris 
4800 ,- 

NASOLABIALE LINJER

Linjene fra nese til munn kalles nasolabielle linjer og blir tydeligere og mer markert jo eldre man blir. I enkelte er der et genetisk utgangspunkt som medfører dypere furer og linjer her enn hos andre. Disse kan myknes ved injeksjoner av Hyaluronsyre. Behandlingen gjøres ofte i kombinasjon med andre filler behandlinger som kinn, og teartrough.

Behandlingsvarighet

Varighet
6 - 12 måneder

Prislapp

Pris 
4290 ,- 

RÛ RESTORE

Dr. Rolah´s skreddersydde "Full Face Restore" hvor 5 eller flere områder behandles. Dette er ment for deg som har større volumtap og/eller forflytninger i ansiktet og som ønsker både rynkebehandling og filler behandlinger for å løfte, gjenskape tapte trekk og løfte ansiktet med øyeblikkelig effekt og minimal nede-tid. Vi kombinerer behandlinger etter behov, og en pakke kan f.eks inneholde filler tinning, Radiesse kjeve, rynkebehandling 2 områder, "midface" (kinn + teartrough), og lepper.

Denne pakken gjør det enklere for deg som ønsker flere behandlinger å kun booke èn time samtidig som det også gir deg en mindre økonomisk belastning enn om du hadde booket alle behandlinger hver for seg.

Behandlingsvarighet

Varighet
12 måneder + 

Prislapp

Pris 
20.500 ,- 

FETTFJERNING 

Man kan med injeksjoner fjerne overflødig fett under haken. Dette fettet er ofte vanskelig å trene bort, og kan være avhengig av både anatomi og arv. Behandlingen fjerner fettcellene permanent og gir også en mild oppstrammende effekt. Denne kombineres veldig fint sammen med Endymed kollagenstimulering eller Radiesse. Sammen vil dette resultere i et strammere submentalt område (under-hake) og en mer konturert kjeveprofil.

Under behandlingen vil du kjenne noe svie, og varmefølelse, men den er kortvarig, selve behandlingen tar ikke mer en ca. 20 min. Behandlingen er forbundet med noe hevelse i etterkant, så det kan være lurt å ha med et skjerf eller en pologenser. Etter behandlingen anbefaler vi at du drikker rikelig med vann, og avstår fra trening og NSAID’s f.eks Ibux og voltaren. Har du behov for smertestillende etter behandlingen kan du ta Paracet.

Behandlingen må gjennomføres som en kur med 2-4 behandlinger for varig effekt.

Behandlingsvarighet

Varighet
Permanent

Prislapp

Pris 
6900 ,- 

Bestill time!

Online eller send oss en mail.

Skriv gjerne hvilken behandling det gjelder. 

Takk for at du sendte oss mail!

bottom of page