top of page

Personvernpolicy for RÛ Klinikken

 

 

Dato sist oppdatert: 01.12.2023

Velkommen til RÛ Klinikken sin nettside.

Vi verdsetter ditt personvern, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger.

1. Innsamling av Personopplysninger

1.1 Informasjon du gir oss

Vi samler inn personopplysninger når du frivillig gir oss informasjon gjennom vår nettside, inkludert, men ikke begrenset til, når du utfører online booking eller shopper våre produkter. Den informasjonen vi kan samle inn, inkluderer navn, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon og annen relevant informasjon.

 

1.2 Informasjon vi samler automatisk

Vi kan også automatisk samle inn visse typer informasjon når du besøker nettsiden vår, inkludert IP-adresser, nettlesertype, språkinnstillinger, klokkeslett for tilgang og henvisende nettsider.

2. Bruk av Personopplysninger

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  • For å tilby og administrere våre estetiske behandlingstjenester.

  • For å lette online booking og shopping av produkter.

  • For å sende deg viktige oppdateringer og informasjon om tjenester du har benyttet deg av.

  • For å forbedre og tilpasse brukeropplevelsen på nettsiden vår.

  • For å oppfylle juridiske forpliktelser.

 

3. Deling av Personopplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne erklæringen eller påkrevd ved lov.

4. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor. Vi implementerer passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine opplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse.

5. Dine Rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av, sletting av eller begrensning av behandling av dine personopplysninger. Du har også rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger.

6. Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på post@ruklinikken.no.

7. Endringer i Erklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettsiden vår, og datoen for siste oppdatering vil bli endret.

Vi takker for at du velger RÛ Klinikken. Din tillit er viktig for oss, og vi er forpliktet til å beskytte ditt personvern.

RÛ Klinikken logo
bottom of page