top of page

FEBRUAR

Hudoppstramming med radiofrekvens!

NYHETSBREV februar

I februar har vi - 30 %  på behandling med Endymed!

 

Endymed er et prisvinnende innovativt Radiofrekvens system som brukes for å stramme opp hud og områder som hals, øyelokk og løs hud på kropp. Den kom på første plass i England i 2019 for sine ikke-kirurgiske antiage-egenskaper. Via RF, nåler eller ablasjon fjerner den også rynker, solskader, arr, strekkmerker, og gir en fantastisk hudforbedring og glød.

ENDYMED BEHANDLINGER

ENDYMED KOLLAGEN STIMULERING

Kollagenstimulering med Endymed anbefales for alle over 25 år som ønsker å forebygge kollagentap og tidlige alderstegn. Smertefri og behagelig behandling, som gir flott glød, løft og minimal nedetid med kun mild rødme som gir seg etter ca 10-15min.

​Anbefales i kur på ca. 6 behandlinger, med 1 ukes mellomrom. 

 

Førpris: 1990 ,-

 

 

 

ENDYMED EYES

Under Endymed Eyes behandler vi huden rundt øyet, øvre og nedre øyelokk samt bryn for å stramme opp overflødig hud og åpne blikket. Behandlingen korrigerer også rynker, og bedrer hudkvaliteten rundt øyet slik at poser og ujevnheter minskes.

Bedøvelse inngår og selve behandlingen er forbundet med minimal smerte. Nedetiden varierer fra 5-7 dager, og kan inkludere noe hevelse, tørrhet, samt rødme. Man kan fint bruke makeup dagen etter ved behov.

Man anbefaler en kur på minst 3 behandlinger og 1 vedlikeholdsbehandling per år deretter.
 

Førpris: 4990 ,-

 

 

 

ENDYMED FACE

Endymed behandling i ansikt hvor vi tilpasser behandlingen ut i fra behov ved å enten bruke fraksjonell RF-teknologi eller Intensif Microneedling med radiofrekvens. 

Fraksjonell behandling med EndyMed 3DEEP

Opplev foryngelse med EndyMeds avanserte fraksjonelle RF-teknologi, en revolusjonerende metode som kombinerer overflatebehandling med oppvarming av underhuden. Den kontrollerte skaden på overhuden stimulerer naturlig hudregenerering, øker aktiviteten til hudcellene og fremmer produksjonen av kollagen. FSR-behandlingen strammer ikke bare opp huden, men forbedrer også hudens tekstur, noe som gjør den ideell for å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og fine linjer. Resultatet er en strammere, jevnere hud med en ungdommelig glød.

For optimale resultater anbefales vanligvis 1 til 6 behandlinger med omtrent fire ukers mellomrom.

Intensif

Microneedling med radiofrekvens

Dette unike behandlingsalternativet stimulerer kollagenproduksjon ved å kombinere to avanserte teknologier: radiofrekvens og microneedling. De gullbelagte, kirurgiske stålnålene glir smidig ned i huden, levert energi gjennom hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra andre mikronålingsmetoder på markedet ved å unngå blødninger eller blåmerker, samtidig som den gir enestående resultater for hudoppstramming, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudstrukturen.

I tillegg leverer Intensif imponerende resultater for dypere rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever en mer intens behandling med økt energi.

Etter behandlingen kan du forvente å være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste ser optimal forbedring etter tre til fire behandlinger med omtrent fire ukers mellomrom.
 

Førpris: 6000 ,-

 

 

 

ENDYMED FACE + NECK 

Tilsvarende Endymed Face men vi inkluderer hals.

Førpris: 7800 ,-

NY BEHANDLING!

RÛ Klinikkens store fokus er regenerativ medisin, og hva vi kan bidra med for å forbedre våre kunder og pasienters helse gjennom den estetisk medisinske bransjen.

Vi derfor glade for å kunne introdusere en ny behandling som Dr. Rolah kommer til å ha faste dager i klinikken for å utføre.

GLYCAN AGE
Glycan age

Vi opplever et økt behov for å ivareta egen helse, og former livene våre mer og mer ut i fra dette. Måler søvn rytmer, puls, trener mer etc. Hva om man også kunne forutsett sykdommer? Finne ut hvor nærme man var overgangsalderen eller hvilke små endringer man kunne gjort for å gjøre hverdagen bedre?

 

Glycan Age er en ny måte å måle biologisk alder og helsetilstand på.

Den baserer seg på mengden glykaner du har i blodet. Glykaner er sukkermolekyler som er festet til proteiner og fett, og de spiller en viktig rolle i mange biologiske prosesser, inkludert aldring.

 

Hvordan fungerer det?

Dr. Rolah tar en liten blodprøve av deg i klinikken. Blodprøven sendes til et laboratorium i England, hvor glykanene i blodet blir analysert. Resultatene dine blir analysert og du kommer tilbake til Dr. Rolah som vil gi deg tips og råd om hva som kan forbedre din helsetilstand, biologiske alder og hvordan dempe eventuelle plager under for eksempel overgangsalderen. Hun kan også kartlegge (ut i fra dine personlige resultater) hvilke sykdommer du har større risiko for å få og gi deg råd om hvordan endre dine levevaner for å unngå dette.

 

Har du spørsmål eller ønsker å sette opp en time hos Dr. Rolah, send oss en mail ved å trykke på “kontakt oss” knappen.

 

OBS. Alle timer til denne behandlingen vil foregå via mail (post@ruklinikken.no) eller telefon (41380447) og dere vil derfor per nå ikke finne den under online booking.

bottom of page