top of page
Legebehandling

LEGE
BEHANDLINGER

Våre "lege behandlinger" er behandlinger som krever utførelse av lege. 

Disse behandlingene er det kun Dr. Rolah som utfører og det er nødvendig med en konsultasjon hos henne i forkant av disse behandlingene.

 

Ønsker du å booke time til disse behandlingene booker du da en konsultasjon hos lege i vårt online booking system.

TRÅDLØFT

Dette er et ikke kirurgisk ansikstløft som utføres med Silhouette Soft® tråder. Disse er selvoppløselige, kollagenstimulerende, og etterlater seg ingen arr. Trådene strammer opp huden både ved hjelp av en mekanisk kraft, men også via kollagenstimuleringen som kommer på sikt. Maks resultat sees etter 4-6 måneder.

Behandlingsvarighet

Varighet
1 - 3 år 

Prislapp

Pris fra 
14000 ,- 

PHENOL PEEL

Vi skreddersyr medisinske peelinger basert på behov, problemområder og hudtype. Vi har lang erfaring med dypere medinske peelinger forbeholdt leger, både TCA og phenol peelinger utføres, samt har vi medium dybde peelinger og milde peelinger.

Phenol peel er vår dypeste peeling, denne har tilnærmet kirurgisk effekt og er forbundet med en del nedetid. Veldig effektiv behandling for dype rynker, pigmentflekker, og større solskader.

Behandlingsvarighet

Varighet
Permanent

Prislapp

Pris fra
7500 ,- 

MIGRENE BEHANDLING

Under denne behandlingen utføres injeksjoner som kan ha smertedempende effekt mot migrene og tensjonshodepine mm. 

Behandlingsvarighet

Varighet
4-6 måneder

Prislapp

Pris
6590 ,- 

NESEKORREKSJON

Nesekorrigering er en avansert filler behandling som på kort tid kan rette opp skjevhet eller gi nesetippen et løft. For mange er kirurgi et for drastisk steg å ta, og en fillerbehandling en bedre løsning. Under behandlingen brukes det både nål og kanyle. Vi bruker en filler som inneholder bedøvelse.

Behandlingsvarighet

Varighet
4-9 måneder

Prislapp

Pris
4500 ,- 

FILLER TINNGING/PANNE

Tinning og panne er to områder som også påvirkes av aldersprosessen i mindre eller større grad. Mister man volum her vil man se en innhuling i tinningsområdet og over brynsbenet. Effekten av dette er tunge øyenlokk og et eldre utseende enn man kanskje kunne ønske.

 

Under en rekonstruksjon av disse områdene brukes en hyaluronsyre filler i kombinasjon med en kanyle for å løfte og forme.

Behandlingsvarighet

Varighet
6-12 måneder

Prislapp

Pris
4500 ,- 

bottom of page