top of page
Ru Klinikken (59 of 217).jpg

LASER BEHANDLINGER

RÛ Klinikken utfører laserbehandlinger med Harmony XL Pro fra Alma. 

Harmony XL Pro er et avansert lasersystem designet for å håndtere en rekke hudproblemer og tilstander. Våre behandlinger kombinerer effektivitet og sikkerhet, skreddersydd for å imøtekomme kundens spesifikke behov og ønsker.

Forholdsregler og indikasjoner

Indikasjoner / hva vi kan behandle med laser:

  • Pigmentering

  • Store porer

  • Akne

  • Arr

  • Linjer og rynker

  • Slapp og ujevn hud

Forholdsregler:

Unngå å være solbrun eller å påføre selvbruningsprodukter før behandlingen. Det er viktig å være forsiktig med bruk av aktive kremer som inneholder retinol, AHA-syrer, BHA-syrer eller kortison i tiden før behandlingen. Har du spørsmål kan du sende oss en mail eller ringe til klinikken. Vi anbefaler alltid å booke en konsultasjon i forkant av laser behandlinger for at du skal få god informasjon om hvordan behandlingene fungerer, nedetid og andre spørsmål du måtte ha. 

 

Hvem utfører behandlingene?
Ønsker du en konsultasjon i forkant, må den bestilles hos en behandler som utfører laser behandlinger. I vår klinikk er det våre sykepleiere og lege. 

LASER HUDFORBEDRING

Laser hudforbedring er en behandling hvor vi tilpasser intensitet og behandling ut i fra din hud. 

Under denne behandlingen brukes det ablativ laser, Erbium: YAG, som går dypt ned i huden og jevner ut rynker, akne arr, porer, forbedrer hudstruktur og gir en generell hudforbedring. 

 

Dette er en intensiv behandling som gir nedetid. Intervallene for denne behandlingen er også individuelle ut i fra utgangspunkt og ønsket resultat. Ta kontakt med klinikken for spørsmål for din hudtilstand. Book gjerne en konsultasjon med vår online booking om du er interessert i denne behandlingen.

Prislapp

Pris 
6000 ,- 

LASER FACIAL

Denne «askepott» behandlingen er en non-ablativ laser behandling med dermal oppvarming av huden som gir en umiddelbar oppstrammende effekt og kollagenstimulering. Behandlingen har ingen nedetid, og kan kombineres med andre hud-/hudforbedrende injeksjons behandlinger. 

Prislapp

Pris fra
1900 ,- 

LASER EYE TIGHT

Under denne behandlingen brukes det ablativ laser, Erbium: YAG rundt øyepartiet, på samme måte som vi gjør med Laser Hudforbedring som tar for seg hele ansikt. 

 

Dette er en intensiv behandling som gir nedetid. Intervallene for denne behandlingen er også individuelle ut i fra utgangspunkt og ønsket resultat. Ta kontakt med klinikken for spørsmål for din hudtilstand. Book gjerne en konsultasjon med vår online booking om du er interessert i denne behandlingen.

Prislapp

Pris 
3500 ,- 

LIPLASER LIFT

LipLaser Lift behandlingen er en kombinasjonsbehandling hvor man både får den umiddelbare oppstrammende effekten av den non-ablative dermale oppvarmingen av huden, på hele nedre del av ansiktet (lower face), og den ablative laseren Erbium:YAG på selve leppene for bedring av hudstruktur.

 

Vi anbefaler et intervall på 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom for hver behandling. 

Prislapp

Pris 
1500 ,- 

LASER PEEL

Laser peel er en ablativ laserbehandling, hvor vi bruker Erbium:YAG for gi deg en peeling av overhuden, som fremmer en hudfornyelse og fastere, jevnere hud. Dette er en fin behandling for deg som ønsker en «lettere» laser peel med mindre nedetid enn andre laserbehandlinger. 

 

Samtidig som Erbium:YAG laseren behandler det ytterste hudlaget, får du også effekt i det

midterste hudlaget, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin, noe som også gir en hudoppstrammende og hudforyngende effekt.

 

Vi anbefaler å vente 4 uker mellom hver behandling. 

Prislapp

Pris 
3000 ,- 

Bestill time!

Online eller send oss en mail.

Skriv gjerne hvilken behandling det gjelder. 

Takk for at du sendte oss mail!

bottom of page