top of page

SUNEKOS, alt i ett behandling for øyehuden

Prisvinnende injeksjonbehandling, innovativ og unik. Vi kan endelig tilby en behandling som adresserer tynn og løs hud, volumtap og rynker rundt øynene! Behandlingen inkluderer en kombinasjon av u-krysslinket hyaluronsyre, og aminosyrer som samlet gir en fantastisk oppstammende, og ut-glattende effekt.

Behandlingen skjer i 3 omganger med 2 ukers mellomrom. Små overfladiske injeksjoner settes i øvre og nedre øyelokk i relasjon til rynker, søkk og andre behov. Deretter plasseres noe av materialet med kanyle i de dypere vevslag under øyet.

De som ellers ikke er kandidater for en klassisk teartrough behandling pga. poser, og eller vev-svinn, får allikevel flott effekt av denne. Mange med dype søkk kan fortsatt ha behov for en filler injeksjon, les: Teartrough, som vurderes på konsultasjon.

Anbefalt med 1 vedlikeholdsbehandling per 6mnd.

Behandlingsvarighet

Varighet
6-12 måneder

Prislapp

Pris
2300 ,- per gang

SKINBOOSTER 

Hos oss bruker vi enten Belotero Revive eller Restylane Vital under våre skinbooster behandlinger. Belotero Revive er et banebrytende fukt-produkt som inneholder høy konsentrasjon hyaluronsyre i en kombinasjon med glycerol som har bevist hudforbedrende effekt. Behandlingen gir økt fukt, spenst, og glød, samt korrigerer den overfladiske rynker og søkk. Utføres med mellom 2-4 ukers mellomrom. Populær behandling som kan tas hele året og uansett alder. Bedøvelse inngår.

Behandlingsvarighet

Varighet
4 - 12 måneder

Prislapp

Pris
3490 ,- 

SKINBOOSTER PAKKE X 3

Skinbooster pakken vår inneholder 3 behandlinger med skinbooster.

Belotero Revive - 6 ml til 9990 ,-

Restylane Vital - 3 ml til 8000,- 

 

Behandlingene vil foregå med 2-4 ukers mellomrom.

En populær behandling som kan tas hele året og uansett alder. Bedøvelse inngår.

Behandlingsvarighet

Varighet
4 - 12 måneder

Prislapp

Pris
8900 ,- 

PROPHILO

Behandlingen som har tatt verden med storm. Dette er en helt unik hyaluronsyre filler som ved hjelp av kombinasjonen og konsentrasjonen av Hyaluronsyre stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin, to molekyler forbundet med fast og ung hud. Den remodellerer, konturerer, løfter og gir fukt på dypet over lang tid. Behandlingen inkluderer 5 punkt-injeksjoner. Kun 2 behandlinger med 4 ukers mellomrom utføres for maksimalt resultat.

Behandlingsvarighet

Varighet
6 - 12 måneder

Prislapp

Pris
9000 ,- for 2 behandlinger.

Kan deles på 2 og betales ved hvert besøk.

PRP - Platelet-rik plasma

PRP behandlingen, også omtalt som "vampyr behandlingen" eller "Dracula terapi" tok verden med storm etter at blant andre Kim Kardashian frontet den i 2013. Dr. Rolah var den første til å introdusere denne behandlingen i Rogaland, og muligens også hele Norge. Den har siden den gang fått mange tilhengere og er en av våre signatur behandlinger.

PRP er konsentrat/serum laget av pasientens eget blod, som inneholder vekstfaktorer. Vekstfaktorer er proteiner som hjelper til med å reparere og fornye celler. Når PRP injiseres i huden, frigjør blodplatene vekstfaktorene, som stimulerer hudens naturlige produksjon av kollagen og elastin. Blodets reparerende egenskaper resulterer i en glattere, fastere hud, som både ser og føles yngre. Denne behandlingen er også fin mot hårtap og alle former for inflammasjon i hud og vev.

 

Hos oss inkluderer PRP behandlingen mikroneedling for en mesoterapi effekt. Initial effekt som glød og bedret hudstruktur sees etter 2–4 uker, men maksimum effekt sees etter 4–6 mnd.

Behandlingsvarighet

Varighet
1 år +

Prislapp

Pris
6500 ,- 

Bestill time!

Online eller send oss en mail.

Skriv gjerne hvilken behandling det gjelder. 

Takk for at du sendte oss mail!

bottom of page