top of page

MICRONEEDLING

Mikroneedling er en av de eldste og fortsatt beste behandlingene vi har for hudforbedring. Mye har skjedd i teknologi og utførelse siden det hele startet. På RÛ tilbyr vi både den nyeste Dermapennen på markedet, Dermapenn 4 og Skinpen. Behandlingen passer alle som ønsker hudforbedring og glød. Passer ekstra godt for dem som har arr, pigmentflekker, rynker, og store porer. Anbefales i en kur på 3, og kan fint kombineres med en peeling. 

Behandlingsvarighet

Varighet
12 måneder +

Prislapp

Pris 
3490 ,- 

MEDISINSKE PEELINGER

Vi skreddersyr medisinske peelinger basert på behov, problemområder og hudtype. Vi har lang erfaring med dypere medinske peelinger forbeholdt leger, både TCA og phenol peelinger utføres, samt har vi medium dybde peelinger og milde peelinger. Vi skreddersyr våre peeling behandlinger til din hud. og vil alltid sammen med pasienten/kunden sette opp et passende behandlingsløp ut i fra ønsket resultat.

Behandlingsvarighet

Varighet
Varierer fra hvilken peel og antall ganger den blir utført.

Prislapp

Pris fra
1690 ,- 

RÛ SIGNATUR DIF

Dermal Infusion®, maskinen som utfører diamantsliping, utsugning av urenheter og død hud, samt gir innslusing av 2 til 4 serum, fukt, syrer, vitaminer og lysnende ingredienser. Kåret til beste hudpleiemaskin i 2019 av AESTHETIC EVERYTHING Awards. Øker fuktnivå og plumper huden med opp til 70%, reduserer fine linjer, porer, og gir fantastisk glød. Kombineres med LED lys, og fuktmaske. Perfekt før et event.

Anbefales som vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger per mnd

Behandlingsvarighet

Varighet
1 - 3 måneder

Prislapp

Pris fra
1990 ,- 

RÛ MESO FIX

RÛ klinikkens skreddersydde vitamin boost til huden. Mesoterapi er et fint alternativ til andre injeksjonsbehandlinger for deg som ønsker å forbedre hudens fuktighetsnivå, glød og vitalitet. 

Behandlingen utføres ved at en lege eller kosmetisk sykepleier injiserer en blanding av vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioksidanter og andre stoffer i det midterste laget av huden, også kjent som dermis.

 

Mesoterapi kan brukes til å behandle en rekke hudproblemer, inkludert:

  • Fine linjer/rynker

  • Dehydrert hud

  • Grå og gusten hud

  • Tynn hud

  • Slapp hud

Behandlingsvarighet

Varighet
4 - 6 måneder

Prislapp

Pris 
2300 ,- 

OXYgeneo hudbehandling

En ny standard for hudbehandlinger. OXYgeneo har tatt verden med storm som en 5-i-èn ansiktsbehandling. Det er den eneste enheten på markedet som tar i bruk 3 avanserte teknologier:** Tripollar Radiofrekvens, OXYgeneo og Bohr effekten, samt Ultralyd bølger. **

 

Den unike behandlingsprotokollen er basert på den innovative OxyPod-kapselen, som kombinerer de aktive virkestoffene med de eksfolierende og oksygenholdende elementene.

 

Geneo-behandlinger kan tilbys til et bredt utvalg av hudtyper, aldre og behov, noe som gjør den til en perfekt løsning for løpende vedlikehold av huden, for målrettet behandling av spesifikke hudforhold, og for vedlikehold og forbedring av hudforbedring etter en kosmetiske prosedyrer.

 

Skreddersys pasientens behov og hudtype, passer akne utsatt hud, og moden hud like godt. Effekten er ummidelbar i form av et løftet ansikt og strålende hud.

 

Anbefalt i kur på 6 behandlinger med 1 ukes mellomrom. Da får man behandling nr. 6 gratis og pris for pakken blir 11500 ,- 

Kan også brukes som en " Red Carpet" behandling før et event, eller i kombinajson med andre behandlinger som IPL for akne, eller Dermapenn.

 

Som sett på Skindecisions på Netflix.

Behandlingsvarighet

Varighet
6+ mnd, anbefales annenhver mnd. for vedlikehold

Prislapp

Pris 
 2300 ,- for èn.

11500,- pakkepris, 6 stk.

Bestill time!

Online eller send oss en mail.

Skriv gjerne hvilken behandling det gjelder. 

Takk for at du sendte oss mail!

bottom of page