top of page
Endymed

ENDYMED

Endymed er et prisvinnende innovativt Radiofrekvens system som brukes for å stramme opp hud og områder som hals, øyelokk og løs hud på kropp. Den kom på første plass i England i 2019 for sine ikke-kirurgiske antiage-egenskaper. Via RF, nåler eller ablasjon fjerner den også rynker, solskader, arr, strekkmerker, og gir en fantastisk hudforbedring og glød.

ENDYMED KOLLAGEN STIMULERING

Kollagenstimulering med Endymed anbefales for alle over 25 år som ønsker å forebygge kollagentap og tidlige alderstegn. Smertefri og behagelig behandling, som gir flott glød, løft og minimal nedetid med kun mild rødme som gir seg etter ca 10-15min.

Anbefales i kur på ca. 6 behandlinger, med 1 ukes mellomrom. 

Prislapp

Pris 
1990 ,- 

ENDYMED EYES

Under Endymed Eyes behandler vi huden rundt øyet, øvre og nedre øyelokk samt bryn for å stramme opp overflødig hud og åpne blikket. Behandlingen korrigerer også rynker, og bedrer hudkvaliteten rundt øyet slik at poser og ujevnheter minskes.

Bedøvelse inngår og selve behandlingen er forbundet med minimal smerte. Nedetiden varierer fra 5-7 dager, og kan inkludere noe hevelse, tørrhet, samt rødme. Man kan fint bruke makeup dagen etter ved behov.

Man anbefaler en kur på minst 3 behandlinger og 1 vedlikeholdsbehandling per år deretter.

Prislapp

Pris fra
4990 ,- 

ENDYMED FACE

Endymed behandling i ansikt hvor vi tilpasser behandlingen ut i fra behov ved å enten bruke fraksjonell RF-teknologi eller Intensif Microneedling med radiofrekvens. 

Fraksjonell behandling med EndyMed 3DEEP

Opplev foryngelse med EndyMeds avanserte fraksjonelle RF-teknologi, en revolusjonerende metode som kombinerer overflatebehandling med oppvarming av underhuden. Den kontrollerte skaden på overhuden stimulerer naturlig hudregenerering, øker aktiviteten til hudcellene og fremmer produksjonen av kollagen. FSR-behandlingen strammer ikke bare opp huden, men forbedrer også hudens tekstur, noe som gjør den ideell for å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og fine linjer. Resultatet er en strammere, jevnere hud med en ungdommelig glød.

For optimale resultater anbefales vanligvis 1 til 6 behandlinger med omtrent fire ukers mellomrom.

Intensif

Microneedling med radiofrekvens

Dette unike behandlingsalternativet stimulerer kollagenproduksjon ved å kombinere to avanserte teknologier: radiofrekvens og microneedling. De gullbelagte, kirurgiske stålnålene glir smidig ned i huden, levert energi gjennom hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra andre mikronålingsmetoder på markedet ved å unngå blødninger eller blåmerker, samtidig som den gir enestående resultater for hudoppstramming, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudstrukturen.

I tillegg leverer Intensif imponerende resultater for dypere rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever en mer intens behandling med økt energi.

Etter behandlingen kan du forvente å være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste ser optimal forbedring etter tre til fire behandlinger med omtrent fire ukers mellomrom.

Prislapp

Pris 
6000 ,- 

ENDYMED FACE + NECK 

Tilsvarende Endymed Face men vi inkluderer hals. 

Prislapp

Pris 
7800 ,- 

Bestill time!

Online eller send oss en mail.

Skriv gjerne hvilken behandling det gjelder. 

Takk for at du sendte oss mail!

bottom of page