top of page

FØR DU KOMMER

Før du kommer til en behandling hos oss er det visse forhåndsregler du bør ta for å optimalisere resultatet og minske risiko for blåmerker.

Før alle injeksjonsbehandlinger anbefaler vi at du avstår fra trening i 12 timer før, samt 12 timer etter. Ikke ta blodfortynnende medisiner, alkohol eller kosttilskudd 48t før behandlingen eller 24t etter behandlingen.

Disse bør du unngå:

  • Ibux

  • Voltaren

  • Naproxen

  • Vimovo

  • Asperin

  • Albyl-E

  • Tran/Omega 3 kapsler Linfrø-olje

  • Vitamin E

  • Alkohol

I forkant av injeksjonsbehandlinger du ikke har gjort hos oss før eller har snakket med vår lege om/blitt godkjent av henne til behandlingen, ønsker vi at du booker en uforpliktende konsultasjon hos lege eller sykepleier først. 

Husk også å fylle ut våre medisinske spørsmål som du får tilsendt før din time. 

Q&A

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan foregår en konsultasjon?

Vi tilbyr konsultasjoner med lege, kosmetisk sykepleier og medisinsk hudterapeut. 

Under en konsultasjon hos oss vil du og din behandler kartlegge en behandlingsplan sammen som møter dine behov og ønsker. Denne planen kan sendes direkte til deg i etterkant om ønskelig for å selv booke timer online i følge planen. 

Vi anbefaler også å booke en konsultasjon hos oss dersom du er usikker på hvilken behandling som er best for deg. Din hud er individuell og det er ikke alltid lett å selv vite hva man "trenger" ut i fra en behandlingsliste. 

Konsultasjoner hos medisinsk hudterapeut og kosmetisk sykepleier er gratis, men husk at det dersom det gjelder injeksjoner og laser, må konsultasjonen være hos en sykepleier.

Konsultasjon hos lege (Dr. Rolah) koster fra 350 kr og anbefales for behandlinger som må gjøres hos lege eller for hudproblematikk som krever reseptbelagte medisiner. 

Hva booker jeg hvis jeg er usikker på behandlingen, men vet hvilken effekt jeg ønsker?

Vi anbefaler også å booke en konsultasjon hos oss dersom du er usikker på hvilken behandling som er best for deg. Din hud er individuell og det er ikke alltid lett å selv vite hva man "trenger" ut i fra en behandlingsliste. 

 

Dersom man eksempelvis vet at man ønsker en type laserbehandling, men ikke hvilken, kan dere alltids booke en konsultasjon + behandling. Da vil dere først få den nødvendige informasjonen fra din behandler og den laser behandlingen dere bestemmer dere for å gjøre sammen.

 

Dette er et valg alternativ på våres online booking for alle våre behandlinger. 

 

Dere kan også sende oss en mail eller ringe oss slik at vi sammen kan booke det som blir riktig for deg.

Hvordan lager jeg bruker på RÛ SHOP?

Første gang du handler på RÛ SHOP, må du lage deg en bruker. 

Send oss en mail til post@ruklinikken.no om at du ønsker å lage en bruker til nettbutikken vår, og vi fikser resten for deg.

 

Har du noen spørsmål?

Send oss en mail

Takk for at du sendte oss mail!

ADRESSE

Salvågergata 10, 4006 Stavanger

ÅPNINGSTIDER

mandag: 09–16

tirsdag: 09–20

onsdag: 09–16

torsdag: 09–20

fredag: 09–16

Merk, åpningstidene kan variere. 

bottom of page